O nás

V projektu Domy pod Lípou se sešli tři nezávislí investoři, které spojuje vášeň pro moderní architekturu, úcta k životnímu prostředí a urbanistické tradici a zkušenosti na realitním trhu.

Jak to celé vzniklo?

Společnost DOMY POD LÍPOU s.r.o., pod jejímž jménem je celý projekt realizován, vznikla spojením tří soukromých investorů s bohatými zkušenostmi z oblasti výstavby rezidenčního bydlení a obchodu s realitami.

JUDr. František Scholz, JUDr. Petr Malý a Ing. Zdeněk Höck projektem DOMY POD LÍPOU navazují na již zrealizovaný úspěšný developerský počin „Viladomy Na Větráku“, který spolu dokončili již v roce 2009. Do projektu DOMY POD LÍPOU tak promítli své zkušenosti, hodnoty a smysl pro celek i detail. Jejich vizí bylo vytvořit projekt, který bude splňovat veškeré požadavky moderního městského bydlení a zároveň si ponechá kouzlo venkovské atmosféry a blízkého kontaktu s přírodou.

Tuto vizi zpracoval do své současné podoby přední český architekt Ing. arch. Pavel Hnilička, autor řady vítězných návrhů (zde) v architektonických soutěžích. Ing. arch. Hnilička ve svých projektech vždy klade velký důraz na respekt k urbanistickým hodnotám dané lokality, čímž vytváří prostředí, které je příjemné nejen rezidentům vzniklého objektu, ale i sousedům a kolemjdoucím.

„Věříme, že se nám podaří zhodnotit naše předchozí zkušenosti z projektů, na nichž se členové našeho developerského týmu podíleli. Dáváme si záležet na každém detailu a rádi bychom vytvořili nadstandardní bydlení, se kterým budou spokojeni nejen budoucí majitelé domů, ale i jejich sousedé.“

Jsme velmi rádi, že přesně tato vize se dnes naplňuje: většina domů projektu je prodána, klienti v domech bydlí a dle jejich vyjádření se jedná o velmi příjemné bydlení.